Forza Horizon 5 krijgt bergen nieuwe auto's en content via updates

News
woensdag, 08 december 2021 om 8:30
forza horizon 5f1623677698
Forza Horizon 5-spelers kunnen heel veel nieuwe auto’s en content verwachten van Series 2 en 3 in de game. Series 2 is vanaf donderdag beschikbaar.
Playground Games heeft in een livestream aangekondigd dat spelers van Forza Horizon 5 veel nieuwe content en auto’s kunnen verwachten in een aankomende update. De update brengt een nieuw seizoen (dat in de game Series heet). De tweede Series begint donderdag en duurt maar liefst vier weken. Elke week heeft een nieuw jaargetijde. Nadat alle jaargetijden zijn geweest zal Series 3 beginnen.
In totaal worden er 24 nieuwe auto’s toegevoegd aan Forza Horizon 5. Je kunt per Series twaalf nieuwe auto’s bemachtigen. De auto’s kun je krijgen door de uitdagingen via de Festival Playlist te doen, of door ze te kopen in de Forzathon Shop of via een Car Pass.
Naast nieuwe auto’s krijgen spelers ook andere content, zoals nieuwe opties voor het aanpassen van de wagens, waaronder claxons. Ook komen er nieuwe kledingitems en emotes. De spelwereld wordt ook aangepast in Series 2, met onder andere kerstbomen en cadeautjes verspreid over de hele wereld. Daarnaast krijgt het Horizon Stadium ook een make-over en wordt het omgetoverd tot een ijsbaan met onder andere smashables en hellingen.
In Series 3 verandert het kerstthema naar een oud en nieuw-thema met verschillende culturen, decoraties en wereldveranderingen. Verder komen er nog nieuwe uitdagingen, events en beloningen naar de Forza Horizon 5 Festival Playlist.

Spelers kunnen elkaar cadeaus geven

Tot slot kunnen spelers Gift Drops verzenden via de Forzathon Shop. Die kunnen aan random spelers of aan vrienden gestuurd worden. Wanneer alle spelers genoeg cadeaus hebben gegeven en ontvangen krijgt iedereen een exclusieve outfit en een nieuwe auto.