Gratis PSPlus game Destruction AllStars krijgt introductietrailer

News
vrijdag, 22 januari 2021 om 12:00
destruction allstarsf1611304451
We weten al dat Destruction AllStars komende maand een gratis PSPlus game voor februari 2021 is. Nu heeft de game in aanloop naar de release een nieuwe trailer gekregen die de karakters in de game introduceert.
In de Destruction AllStars trailer zien we de personages van de game voorbij komen. De trailer brengt in aanloop naar de release van de gratis PSPlus game voor februari 2021, toffe beelden! Zo zien we een levendige handvol karakters die unieke kostuums en skills hebben. Daarnaast heeft elk karakter een eigen voertuig. De een heeft een sportwagen en de ander een truck-achtige wagen. In de trailer zien we slechts zeven karakters, maar de volledige game krijgt er 16.
Check hieronder de trailer:

Destruction AllStars belooft chaos in multiplayer

De Destruction AllStars trailer belooft dat de game flink chaotisch wordt. De gratis PlayStation Plus game komt komende maand uit, exclusief voor PS5. In eerdere trailers was al te zien dat elke ronde in de game begint met gevechten in auto's, maar zodra je bolide uitgeschakeld is, gaat de game voor jou over op mêlee-gevechten, waarbij je je tegenstanders letterlijk in elkaar moet meppen, terwijl andere wagens nog steeds rondscheuren! De levels zelf bevatten daarbij ook de nodige gevaren zoals bommen en enorme gevaartes die auto's tot moes kunnen meppen.

Populair Nieuws