Uitstel The Falcon and The Winter Soldier tot 2021 bevestigd door Disney

News
woensdag, 23 september 2020 om 10:00
falcon winter soldierf1615539564
Er gingen al lange tijd geruchten, maar het nieuws lijkt nu ook bevestigd te zijn door Disney zelf: The Falcon and The Winter Soldier is uitgesteld tot 2021.
Eén van de grote trekpleisters van Disney+ zijn de verschillende Marvel series op de dienst. Ten minste, dat was het plan van Disney. In 2020 hadden eigenlijk al meerdere series uit moeten komen op de streamingdienst van de uitgever, maar alleen WandaVision lijkt die deadline te halen. De serie kreeg gisteren dan ook eindelijk een officiële trailer.
Er gingen al langere tijd geruchten dat The Falcon and The Winter Soldier 2020 niet ging halen en dat is nu ook door Disney zelf bevestigd. De serie heeft namelijk al een eigen pagina op Disney+, waarop te lezen is dat de aankomende Marvel show een releasedatum heeft ergens in 2021.

Wilson en Barnes samen op stap

In The Falcon and The Winter Soldier volgen we de avonturen van Sam Wilson (Anthony Mackie) en Bucky Barnes (Sebastian Stan), na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. De twee superhelden moeten het onder andere opnemen tegen Helmut Zemo (Daniel Brühl), die we eerder al als villain zagen in Captain America: Civil War.
WandaVision en The Falcon and The Winter Soldier zijn niet de enige Marvel producties die exclusief naar Disney+ komen. Zo krijgt ook Loki (Tom Hiddleston) zijn eigen serie en komt er een geanimeerde What If…? show, waarbij we te zien krijgen hoe belangrijke evenementen in het Marvel universum anders af hadden kunnen lopen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties