Ubisoft wil spelers verrassen met tweede jaar Assassin's Creed Valhalla content

News
donderdag, 22 juli 2021 om 9:20
assassins creed valhalla the siege of paris artf1623323401
Ubisoft is voorlopig nog niet klaar met Assassin’s Creed Valhalla. In een vergadering met aandeelhouders heeft de Franse uitgever gezegd dat het zal komen met een verrassende tweede jaar aan content voor Assassin’s Creed Valhalla.
Assassin’s Creed Valhalla is het meest succesvolle deel in de franchise tot nu toe en Ubisoft is dan ook niet van plan om de game te laten vallen. Waar voorgaande delen in de reeks namelijk twee uitbreidingen hebben gekregen, wordt er nog een derde DLC gemaakt voor Valhalla. En daar lijkt het niet bij te blijven.
In een vergadering over de winst in het eerste kwartaal, vertelt Frédérick Duguet, de Chief Financial Officer van Ubisoft, dat er nog een aantal verrassingen staan gepland voor de game. Dat meldt VGC.

Nog meer verrassingen voor Valhalla?

Met een derde DLC voor Assassin’s Creed Valhalla wijkt Ubisoft al af van haar gebruikelijke post-launch content plan voor Assassin’s Creed games, maar het lijkt er dus op dat Ubisoft nog een aantal verrassingen in petto heeft voor de titel.
Tijdens de vergadering liet Duguet ook weten dat Ubisoft het live service model ‘naar het volgende niveau tilt’ voor Valhalla en dat het bedrijf zal komen met ‘spannende en verrassende aankondigingen, inclusief voor het tweede jaar aan content’. Spelers hebben voorlopig dus genoeg om naar uit te kijken.