Ubisoft werkt aan Assassin's Creed Valhalla PS5 upgrade probleem

  Sommige eigenaren van Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs Legion op de PS5 hebben een opmerkelijk probleem. Zij kunnen namelijk niet profiteren van de gratis next-gen upgrade. Ubisoft is op de hoogte en werkt aan het probleem.

  Met de lancering van de next-gen consoles is het voor veel spelers niet waard om een nieuwe game te kopen, wanneer je een paar maanden, weken of zelfs dagen later een nieuwe console in huis krijgt. Veel uitgevers hebben daarom besloten om een gratis upgrade naar de PS5 en Xbox Series X aan te bieden. Ook Ubisoft doet daar aan mee met Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs Legion en Immortals Fenyx Rising.

  Ten minste, dat is de bedoeling. Meerdere gebruikers hebben aangegeven dat ze hun PS4 versie van Assassin’s Creed Valhalla of Watch Dogs Legion niet kunnen upgraden naar de PS5 versie van de game. In een Twitter post laat de Franse uitgever weten op de hoogte te zijn van het probleem en er wordt hard gewerkt om het probleem op te lossen.

  “We zijn op de hoogte dat sommige spelers problemen ervaren met het upgraden van hun fysieke versie van sommige Ubisoft games van de PS4 naar PS5. We zijn aan het werk om dit op te lossen en we kunnen bevestigen dat iedereen die dit probleem ervaart, gewoon recht heeft op een gratis upgrade.”

  Ubisoft

  Al eerder problemen op de PS5

  Het is niet het eerste probleem met Ubisoft games op de PS5. Eerder werd namelijk al bekend dat wanneer je de PS5 versie van de nieuwe Ubisoft titels koopt er vervolgens de PS4 versie wordt geïnstalleerd op je console. Hetzelfde probleem had Call of Duty Black Ops Cold War. Dat probleem was alleen vrij eenvoudig op te lossen, wat met het upgrade probleem niet het geval is.

  Assassin's Creed Valhalla

  Verkijgbaar vanaf 10 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.