The Boys Herogasm-aflevering moet nog flink op de schop

News
woensdag, 21 juli 2021 om 15:00
the boysf1624535321
Dat The Boys seizoen 3 controversieel zou worden is al maanden bekend. Het derde seizoen belooft namelijk de Herogasm verhaallijn aan te doen, één bijzonder grafische verhaallijn waarin de supes uit het universum van The Boys samenkomen voor een grote orgie. Maker Erik Cripke laat weten dat de The Boys porno-aflevering, nu deze gefilmd is, wel eerst nog nog flink op de schop moet.
Eric Kripke heeft nieuwe details gedeeld over de Herogasm-aflevering. In de huidige staat zou deze namelijk een X-rating krijgen volgens de showrunner. Zo laat hij weten aan The Wrap.

"De dailies zijn echt gestoord. Als we alles zouden laten zien dat in de dailies zit, zou het zonder twijfel rated X zijn. Ik kan niet eens begrijpen wat we allemaal opgenomen hebben." - Eric Kripke

Toch gelooft de showrunner dat de serie wederom net niet over het lijntje zal treden. "We zorgen er straks voor dat we precies op de juiste grens lopen en dat we te ver gaan, maar niet op de verkeerde manier", aldus Kripke. "Waarschijnlijk moeten we onszelf hard censureren, maar voor iedereen die fan is van de boeken en vooral van Herogasm, heb ik geruststellend nieuws: je krijgt de complete Herogasm-ervaring. Dat is geen vraag."
the boysf1616580706

The Boys Herogasm-aflevering zoekt het randje op

De Herogasm-aflevering van The Boys is al tijden in opspraak. Vanaf het moment dat The Boys werd aangekondigd voor Amazon Prime Video werd door fans van de stripboeken gevraagd of de controversiële verhaallijn naar de serie zou komen. Kripke werd zelfs uitgedaagd om dit te doen en in januari liet de maker weten dat deze er daadwerkelijk zou komen.