Watch Dogs Legion Bloodline-uitbreiding nu te spelen met oude bekenden

News
woensdag, 07 juli 2021 om 11:00
image002 4f1625643217
Spelers van Watch Dogs Legion hebben weer nieuwe content om mee aan de slag te gaan. De Bloodline-uitbreiding is nu namelijk uit en brengt een aantal oude bekenden terug.
In Watch Dogs Legion kunnen spelers de controle nemen over zo’n beetje heel Londen als het gaat om speelbare personages. In de nieuwe Bloodline-uitbreiding moet je alleen aan de slag met één karakter. Maar het is niet zo maar een personage, je speelt namelijk met Aiden Pearce, de protagonist uit het eerste deel.
De Bloodline-uitbreiding speelt zich af voor de gebeurtenissen van het verhaal in Watch Dogs Legion. Aiden is naar Londen gekomen om meer in contact te komen met zijn neef Jackson. Voordat het zover is moet hij een routineklus uitvoeren en een waardevol maar mysterieus stukje technologie stelen in een lab. De hacker Wrench - de fan favorite uit Watch Dogs 2 - gaat er alleen vlak voor zijn neus vandoor met de buit. Daarmee wordt een ogenschijnlijk makkelijke klus ineens een stuk ingewikkelder.

Unieke gadgets in Watch Dogs Legion

In het verhaal van de Bloodline-uitbreiding mag je niet alleen in de schoenen kruipen van Aiden, je kan ook aan de slag met zijn unieke wapens en gadgets. Zo kan je onder andere alle elektronische apparaten in de buurt uitschakelen, wat natuurlijk een enorm wapen is in een wereld die wordt gedomineerd door elektronica.
Daarnaast kan je Aiden én Wrench ook gebruiken in de campagne en online modus van Watch Dogs Legion wanneer je de Bloodline-uitbreiding in huis haalt. Wrench heeft ook zijn eigen arsenaal aan wapens en gadgets, zoals een unieke custom drone en natuurlijk zijn iconische hamer Lady Smash.
Bloodline en alle andere uitgebrachte expansions voor Watch Dogs Legion zijn nu te spelen als je in het bezit van de Season Pass.

Populair Nieuws