Twitter laat binnenkort jezelf mogelijk untaggen in threads

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 11:30
twitter 292994 1920f1634235405
Twitter is mogelijk bezig met een nieuwe functie, waarmee het makkelijker gemaakt moet worden om jezelf te untaggen in een thread. De functie werd ontdekt door researcher Jane Manchun Wong.
Wie Twitter gebruikt heeft er misschien wel eens last van gehad: je reageert op een thread en notificaties staan nu opeens vol met andere reacties. Dit is binnenkort misschien weleens verleden tijd. Researcher Jane Manchun Wong deelde op Twitter een screenshot van een nieuwe functie: ‘verlaat dit gesprek’.
Met de nieuwe functie kun je jezelf dus untaggen in een gesprek, waardoor je niet meer getagd kan worden en je geen meldingen meer krijgt. Je kan het draadje wel nog steeds zien.
De feature is niet hetzelfde als de ‘negeer dit gesprek’ optie. Wanneer je dit selecteert zet je alleen de meldingen uit. Wanneer je een gesprek verlaat verandert je Twitter handle van een hyperlink in normale tekst.

Meer functies om Twitter-interacties te beperken

Twitter weigert aan The Verge te bevestigen of ze deze feature inderdaad aan het testen zijn. Het bedrijf is wel al langer bezig met functies om zelf in de hand te hebben hoe anderen omgaan met je account. Zo kun je al een tijdje antwoorden op je tweets volledig uitzetten of beperken tot je volgers.
Ook zou de app werken aan ‘Flock’, wat lijkt op Instagrams Close Friends. Met deze functie zou je alleen tweets kunnen sturen naar de gebruikers die in jouw ‘Flock' staan.

Populair Nieuws