Twitch Prime gaat nu als Prime Gaming door het leven

News
dinsdag, 11 augustus 2020 om 12:45
amazon prime gamingf1597135202
Twitch is een begrip geworden in het gaming landschap en de samenwerking met Amazon, Twitch Prime, is ook voor velen bekend. De dienst gaat alleen verder onder een andere naam, namelijk Prime Gaming.
Amazon heeft aangekondigd dat Twitch Prime vanaf heden niet meer door het leven zal gaan onder de bekende naam, maar onder de naam Prime Gaming. De nieuwe naamgeving moet het meer in lijn brengen met de andere Amazon Prime diensten, zoals streamingdienst Prime Video.
Volgens Larry Plotnick, het hoofd van Prime Gaming, zullen gebruikers kunnen blijven genieten van de bestaande voordelen die Prime leden nu al krijgen. Dat heeft de topman laten weten via een statement, meldt Variety.

Dezelfde voordelen met Prime Gaming

Twitch Prime, en dus nu Prime Gaming, komt veel overeen met diensten als Xbox Live Gold en PlayStation Plus. Abonnees krijgen namelijk elke maand toegang tot gratis games en krijgen voordelen in andere titels, zoals Red Dead Online en GTA V. Ondanks de naamsverandering blijven gebruikers elke maand een gratis subscription krijgen voor een Twitch-kanaal naar keuze. Welke voordelen je allemaal krijgt met Prime Gaming kan je hier bekijken. De voordelen zijn daarnaast niet statisch en worden om de zoveel tijd aangepast. Zo spelen de gratis toevoegingen voor Red Dead Online in op de onlangs toegevoegde Naturalist rol.

Populair Nieuws