GTA Online krijgt vandaag grote update met nieuwe missies

  Vanaf vandaag is de nieuwe grote Los Santos Summer Special update voor GTA Online te downloaden. Rockstar Games kondigde de zomerse update vorige week al aan en is nu te spelen. De update voor GTA 5 bevat onder meer een aantal nieuwe missies. Het downloaden waard dus!

  Fans van GTA Online kunnen vanaf vandaag aan de slag met gloednieuwe co-op missies. Voor deze missies is het wel van belang dat jij of een van je vrienden het Galaxy Super Yacht in bezit heeft. Zonder deze jacht is het namelijk niet mogelijk om de missies uit te voeren.

  De Super Yacht-missies nemen spelers het water in. In de missies is de oceaan het speelveld en wordt er onder meer diepzee gedoken. De missies zijn speelbaar tot vier personen. Heb je nou nog geen jacht in bezit? Dan kost deze je minimaal 6 miljoen GTA dollars. Deze is leverbaar in verschillende varianten en verschilt in prijs.

  GTA Online update

  Naast de missies met de jacht, komen er ook een aantal nieuwe Business Battles naar GTA Online. Volgens Rockstar kunnen spelers hieraan mooie beloningen aan overhouden en spelen ze op verschillende locaties af. Hiernaast voegt de zomerse update ook nog diverse Adversary Modes toe. Deze zullen zich afspelen bij het Diamond Casino.

  De Los Santos Summer Special brengt ook een aantal gloednieuwe voertuigen naar het spel. Zo kunnen spelers de stad verkennen in onder meer nieuwe off-road voertuigen en sportwagens. Verder komen er ook een aantal nieuwe open wheel-races naar GTA Online.

  GTA Online heeft nog veel te bieden

  De GTA Online update is vanaf vandaag te spelen op PlayStation 4, Xbox One en PC. Afgelopen maand bracht Rockstar nog naar buiten dat GTA Online dit jaar nog een flinke update ontvangt. Zelf noemt de ontwikkelaar het de ‘allergrootste update die het spel ooit gekend heeft’.

  Vorige maand kwam het nieuws naar buiten dat GTA 5 ook naar de PlayStation 5 komt. Grand Theft Auto V is een van de belangrijkste en meest succesvolle games van de afgelopen twee generaties consoles. Dat de game naar de PlayStation 5 komt, kwam dan ook niet als een heel grote verrassing. Als kleine extra krijgen bezitters van de game op de PlayStation 4 elke maand 1 miljoen dollar in-game tot de launch op de PS5. Die lancering gaat in 2021 komen, maar een specifieke datum voor volgend jaar is nog niet gegeven.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.