Deze voordelen krijg je in Red Dead Online met Twitch Prime

  Amazon en Twitch werken al een tijdje samen door de abonnementsdienst van de webshop te linken met in-game voordelen. Ook in Red Dead Online kan je verschillende voordelen krijgen door je account te koppelen aan Twitch Prime.

  Gratis upgrades

  Waarschijnlijk de meest aantrekkelijke deal om je Twitch Prime-account te linken aan Red Dead Online zijn de gratis upgrades die meteen krijgt. Het zijn bovendien niet de minste upgrades, waar je al snel veel goudstaven en in-game dollars kan mee besparen. Wat je precies krijgt kan van tijd tot tijd verschillen.

  De huidige deal bestaat ten eerste uit de Collector’s Bag. Dit betekent dat je meteen aan de slag kan met de specialistische rol, zonder dat je daarvoor vijftien goudstaven moet uitgeven. Daarnaast krijg je ook de Copper Still Upgrade voor je Moonshine Shack én vijf rangen in de Moonshiner rol. Je speelt daarmee dus niet de rol zelf vrij, maar wanneer je besluit om de Moonshiner aan te schaffen begin met je een vliegende start!

  Extra veel korting

  Ervaren spelers weten ondertussen wel dat Rockstar vrijwel elke week een aantal wapens, paarden, upgrades of andere items aanbiedt met korting in de Wheeler, Rawson & Co. catalogus of bij winkeliers. Een handige manier om jouw groeiende collectie in Red Dead Online aan te vullen, helemaal wanneer je een echte verzamelaar bent en gek op koopjes.

  Wanneer je je Twitch Prime-account linkt aan de game, dan krijg je zelfs nog meer korting. Op elk product dat goedkoper wordt aangeboden dan gebruikelijk, krijg je namelijk nog eens 10% korting daar bovenop. Langzaamaan zal je een hoop in-game dollars besparen op deze manier.

  Bonus op de aankoop van goudstaven

  In Red Dead Online zijn er twee belangrijke valuta: dollars en goudstaven. Dollars krijg je voor de meeste missies en activiteiten, maar voor goudstaven moet je over het algemeen harder aan het werk. Sparen gaat langzaam en belangrijke aankopen, zoals de specialistische rollen of bepaalde wapens, zijn behoorlijk prijzig.

  Je kan daarom ook goudstaven los kopen, zodat je niet eindeloos hoeft te sparen wanneer je meteen aan de slag wil gaan met een nieuwe rol. Met Twitch Prime krijg je geen korting bij de aankoop van gold bars. In plaats daarvan krijg je tot 15 procent extra waarde op de goudstaven. Een bonus die goed van pas kan komen.

  Voordelen in GTA Online

  Red Dead Online is natuurlijk niet de enige online titel van Rockstar. De blauwdruk voor het digitale Wilde Westen is gebaseerd op GTA Online, de online wereld van GTA V die werd gelanceerd in 2013. Als je een speler bent van beide games, dan heeft het koppelen van je Twitch Prime-account aan Red Dead Online nog meer value.

  Je krijgt namelijk ook alle voordelen die gelden voor GTA Online. Dat houdt onder andere in een toegift van één miljoen in-game dollars en toegang tot Pixel Pete’s Arcade, zodat je meteen al je nieuwe dollars in de arcadekasten kan stoppen.

  Wil je meer weten en lezen over de game? Bezoek dan de speciale Red Dead Online-pagina, waar we al het nieuws over de online wereld van Red Dead Redemption 2 delen en de belangrijkste informatie uitlichten.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.