Activision brengt Call of Duty Warzone naar iOS en Android

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 9:30
call of duty warzone pacificf1645432162
Call of Duty Warzone trekt dagelijks al een enorme horde aan spelers en daar komen er in de toekomst mogelijk nog meer bij. De populaire battle royale shooter komt namelijk naar iOS en Android.
Liefhebbers van Call of Duty Warzone kunnen de shooter binnenkort overal spelen waar ze maar willen. Uit een vacature op de website Activision Blizzard blijkt namelijk dat de uitgever werkt aan een mobiele versie van de game.

"We maken een compleet nieuwe, AAA mobiele ervaring dat de spannende, vloeiende en grootschalige actie van Call of Duty Warzone brengt naar spelers die onderweg zijn."

Het is nog niet bekend wanneer we met de mobiele versie van Call of Duty Warzone aan de slag kunnen, maar het zal waarschijnlijk nog wel een tijdje duren. Activision heeft namelijk nog flink wat vacatures open staan voor de game, waardoor de ontwikkeling ogenschijnlijk nog niet ver is gevorderd.

Meer Call of Duty Warzone onderweg

Naast de mobiele versie van de battle royale shooter, wordt er ondertussen ook gewerkt aan Call of Duty Warzone 2. Dat heeft Activision in februari officieel bekendgemaakt. Een vervolg op de gratis shooter is opmerkelijk, omdat de originele versie van Warzone nog helemaal niet zo oud is.
De game kampt momenteel alleen wel met grote problemen, waaronder een heel scala aan vreemde bugs. De engine waarmee Call of Duty Warzone is gebouwd biedt naar verluidt niet de mogelijkheid om al die problemen op te lossen, waardoor Activision heeft besloten om met een schone lei te beginnen.