Travis Scott verdiende 20 miljoen dollar met Fortnite optreden

News
woensdag, 02 december 2020 om 16:30
fortnite travis scottf1636445174
Eerder dit jaar konden spelers in Fortnite genieten van een speciaal evenement. In plaats van een groot of uniek gevecht, werd er een optreden gegeven voor de rapper Travis Scott. Naar verluidt heeft de artiest daarmee maar liefst 20 miljoen dollar verdiend.
Ontwikkelaar Epic Games zorgt geregeld voor speciale evenementen in Fortnite. Je moet daarbij alleen wel geluk hebben dat je een plekje kan krijgen op de server. Dat was helemaal het geval in april, toen een speciaal concert werd georganiseerd in Fortnite. De gelukkige spelers konden een digitaal live concert van Travis Scott bijwonen, gratis en voor niets.
Dat betekent alleen niet dat Travis Scott voor niks heeft lopen werken. Sterker nog, de artiest heeft zeer goed geboerd met het evenement. Een bron heeft tegen Forbes gezegd dat Scott maar liefst 20 miljoen dollar heeft verdiend met het evenement, inclusief verkochte merchandise. Ter vergelijking: de meeste omzet die de artiest heeft gemaakt tijdens zijn eigen Astroworld Tour is 1,7 miljoen dollar op één nacht. In totaal zorgde de hele tour over negen maanden voor 53,5 miljoen dollar. Optreden in Fortnite is daarmee een stuk lucratiever.

Nieuw seizoen begonnen in Fortnite

Spelers konden in Fortnite gisteren ook aan de slag met een speciaal evenement. Dat was om het einde van Fortnite Chapter 2 Season 4 en het begin van Season 5 te vieren. De servers zijn eerder vandaag offline gegaan om alle veranderingen door te voeren en momenteel zijn de servers weer live. Wil je dus de skin van The Mandalorian bemachtigen, dan kan je nu meteen aan de slag!

Populair Nieuws

Laatste Reacties