Quentin Tarantino hint naar zijn volgende project

News
donderdag, 21 oktober 2021 om 11:30
Tijdens het Rome Film Festival vertelde Tarantino over zijn volgende project. Volgens de regisseur gaat hij mogelijk aan de slag met een komedie.
Quentin Tarantino heeft al vaker gezegd dat hij tien films helemaal zelfstandig wil regisseren. Zijn laatste project was Once Upon A Time In Hollywood, film nummer negen. Ieder project kan dus zijn laatste film zijn. Tarantino heeft voordat hij aan zijn tiende zelfstandige film begint eerst iets anders in petto. Er zijn geruchten over een nieuw boek, of een nieuwe serie. Ook liet hij tijdens het Rome Film Festival weten dat hij aan een komedie zit te denken. Dat meldt Variety.
Bekend om zijn bloederige scènes en heldhaftige verhalen, is Tarantino van plan om het roer (bijna) helemaal om te gooien. Tarantino zit namelijk aan een komedie-achtige film te denken, die eruit zal zien als een spaghetti western. Alleen spreekt iedereen een andere taal volgens de regisseur.

Stapt Tarantino uit zijn comfortzone?

Tarantino heeft in totaal negen films zelf geregisseerd. Geen daarvan was ooit een komedie, en het valt daarom op dat Tarantino van plan is om het roer helemaal om te gooien. Afgaand van het feit dat hij zijn nieuwe project zelf bijzonder lachwekkend vindt, kunnen we ervan uitgaan dat deze film erg grappig zal worden. Maar Tarantino kennende kan het plotseling een compleet ander verhaal gaan worden.