Scoor Apple TV+ gratis bij Game Pass abonnement!

News
donderdag, 17 november 2022 om 11:30
xbox game passf1628271615
Xbox Game Pass wordt doorgaans gezien als een topdeal voor games. Maar de komende tijd is het op breder vlak misschien nog wel een betere deal. Je kunt namelijk een paar maanden twee streamingdiensten gratis krijgen bij een Game Pass abonnement.
Met Xbox Game Pass kun je voor een maandelijks bedrag een gigantische bibliotheek aan games spelen. In dat opzicht lijkt de dienst een beetje op een streamingdienst zoals je die hebt voor films en series. Nu kun je zo’n streamingdienst er gratis bij krijgen in de vorm van Apple TV+.
Leden van Game Pass Ultimate kunnen tot en met 31 maart 2023 gratis Apple TV+ krijgen. Deze deal is te claimen via je Xbox console of de Xbox app op Windows. Hij geldt niet als je op dit moment al een abonnement hebt op Apple TV+.

Ook Apple Music gratis via Game Pass Ultimate!

Niet alleen Apple TV+ is gratis via Game Pass. Ook de muziekdienst van Apple is gratis te claimen. Je kunt kiezen om maar één van de gratis streamingdiensten te claimen, maar je mag ze ook allebei claimen. Voor Apple Music gelden dezelfde voorwaarden als voor Apple TV+.
Het aanbod op Apple TV+ bestaat uit een aantal goed ontvange originele series als Ted Lasso en Severance. Ook Oscar-winnaar CODA is op de dienst te zien. Via Apple Music kun je naar miljoenen nummers luisteren en in sommige gevallen ook genieten van Dolby Atmos mixes.

Populair Nieuws