Beste luxe cadeautips voor december

Article
donderdag, 17 november 2022 om 13:00
msi raider ge76 headerf1655199781
December staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om cadeaus in te slaan voor de feestdagen. Wil je een vriend, geliefde of familielid dit jaar even helemaal verwennen? Dan hebben wij de beste luxe cadeautips voor december voor je!

MSI Raider GE67HX

De laatste jaren is er veel vooruitgang geboekt op het gebied van laptops. Elk jaar komen fabrikanten weer met spannende nieuwe features om het voor de gebruikers nog een stuk leuker te maken. Daardoor zijn gaming laptops nu zeer gewild en een ideaal luxe cadeau voor iemand die je wil verwennen.
Eén van de beste gaming laptops die je momenteel kan scoren is de MSI Raider GE67HX. Het Taiwanese bedrijf is normaal al één van de beste opties voor gaming laptops, maar met het nieuwe model heeft MSI zichzelf overtroffen. Zo zit er niet alleen hardware in de laptop die krachtig genoeg is om alle games met speels gemak te draaien, het apparaat is ook uitgerust met een prachtig OLED-scherm met een refresh rate van 240Hz. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het unieke uiterlijk!
De MSI Raider GE67HX is dan ook een droom voor elke gamer. In onze review scoorde de gaming laptop een prachtige score, al moet je de zware oplader wel voor lief nemen.
western digital black sn850 met heatsinkf1631201368

Western Digital WD_Black SN850

Ongeveer een jaar geleden heeft Sony eindelijk gebruikers de mogelijkheid gegeven om hun PlayStation 5 te upgraden met een extra SSD. Het Japanse bedrijf heeft dat proces gelukkig ook enorm eenvoudig gemaakt, zodat iedereen zijn of haar PS5 kan upgraden met een nog snellere opslag. Want hoewel de standaard SSD al snel is, kan je laadtijden bijna helemaal gedag zeggen met de Western Digital WD_Black SN850.
De SSD is speciaal gemaakt zodat hij direct in de PlayStation 5 gestopt kan worden. Hoewel de installatie namelijk eenvoudig is, werkt namelijk niet elke SSD zomaar met de next-gen console. De belangrijkste requirement is zonder twijfel een heatsink, zodat de SSD niet oververhit raakt. De WD_Black SN850 komt standaard uitgerust met een heatsink, dus je kan hem direct in de PlayStation 5 stoppen.
De razendsnelle opslag werkt daarnaast niet alleen met de populaire console. De SSD is namelijk ook gewoon te gebruiken in een PC, waarbij de heatsink eveneens zeer goed van pas komt. Een perfect luxe cadeau voor iemand die alles uit zijn of haar PlayStation 5 of PC wil halen!
samsung galaxy watch 5f1665401092

Samsung Galaxy Watch5

Steeds meer mensen lopen anno 2022 rond met een smartwatch. Heel vreemd is dat ook niet, want een aantal van de digitale horloges zijn draagbare supercomputers, die enorm veel mogelijkheden tot hun beschikking hebben.
De beste smartwatch die je momenteel voor Android smartphones kan krijgen is zonder twijfel de Samsung Galaxy Watch5. Het Zuid-Koreaanse bedrijf is al sinds het begin een voorloper op het gebied van smartwatches en maakt dat elk jaar weer duidelijk. Zo is de Galaxy Watch5 niet alleen stijlvol en beschikbaar in verschillende kleuren en groottes, maar heeft hij een berg aan handige features.
Zo kan je niet alleen notificaties bekijken en beantwoorden, maar je kan ook je hartslag meten, je bloeddruk bijhouden en bijhouden hoe goed je slaapt. Daarnaast zijn er ook veel programma’s om op een leuke manier fitter te worden en door het grote Super AMOLED display niet alles er kleurrijk en haarscherp uit.
Koop je een cadeau voor iemand met een iPhone, dan kan je in plaats van de Samsung Galaxy Watch5 een Apple Watch Series 8 cadeau geven.
lg oled55c24laf1668510631

LG OLED55C24LA

Nu de koude wintermaanden zijn gearriveerd is het hoog tijd om lekker onder een dekentje te kruipen op de bank en te genieten van een goede film of serie. Maar dan moet er natuurlijk wel een goede TV staan om de desbetreffende film of serie op te kijken. Iemand in december een prachtige TV cadeau doen is dan ook een uitstekend idee.
Als je een 4K TV zoekt om weg te geven, dan hoef je niet verder te zoeken dan de opties van LG. De fabrikant maakt prachtige OLED televisies, zoals de LG OLED55C24LA. Een ideale maat voor veel huishoudens, al zijn er ook nog kleinere en grotere maten beschikbaar.
De LG OLED55C24LA geeft kleuren op hun best weer door de OLED-technologie en zwart is ook echt zwart. In tegenstelling tot QLED en LED kunnen OLED-pixels namelijk uitgezet worden door de TV. Tel daar ook nog eens een uitstekende HDR-performance en een hoge piekhelderheid bij op en de LG OLED55C24LA is een TV waar vele jaren van genoten kan worden.
irobot roomba i7558f1668510796

iRobot Roomba

Wanneer de feestdagen voorbij zijn volgt de kater. Niet vanwege de drankjes die zijn genuttigd, maar omdat alle leuke dagen erop zitten en er waarschijnlijk veel opgeruimd moet worden. Zo zal de kerstboom in veel woonkamers hebben gezorgd voor een berg aan naalden en neemt het bezoek vaak ook het nodige vuil met zich mee.
Om het proces allemaal een stuk makkelijker te maken, kan je in december je vriend, geliefde of familielid een Roomba cadeau doen. Deze slimme stofzuigers van iRobot zoeken zelf het vuil op en kunnen ook over drempels heen rijden, om vervolgens terug te keren naar hun eigen nest. Of je kan een route instellen via de app voor het robotje.
Er zijn veel verschillende Roomba’s om uit te kiezen, die allemaal verschillen in zuigkracht, accuduur en andere features. Zo heeft de iRobot Roomba i7558 zelfs zijn eigen afvalstation, zodat je er maandenlang niet naar om hoeft te kijken.
Dit artikel is in samenwerking met MSI en Western Digital.