Tom Hollands moeilijkste stunt in Uncharted

News
woensdag, 26 januari 2022 om 14:00
uncharted st 4 sd low copyr8ight 2020 ctmg inc all rights reservedf1702290210
Tom Holland vertelt over één van de moeilijkste stunt van zijn carrière, niet als Spider-Man, maar als Nathan Drake in de aankomende Uncharted film!
Het is geen geheim meer wie het nieuwe gezicht is geworden van de Uncharted film. De buurtvriendelijke Spider-Man acteur Tom Holland heeft de rol op zich genomen om de Uncharted film een groot succes te laten worden. De acteur gaf in een behind-the-stunts interview zijn inzicht op een heftige actiescene. De actiescene wordt geteased in de trailer van de film en is volgend Tom Holland een van de moeilijkste stunts die hij moest doen voor de film.
“Bij Uncharted heb ik stunts opgenomen die veel groter waren dan alles wat ik ooit gedaan heb.” vertelt Holland. “De scene waar we uit de achterkant van het vliegtuig vliegen op dozen. Ik denk oprecht dat we die scene in vijf weken hebben opgenomen."
Het is interessant om te horen hoe de Spider-Man acteur verrast was door Uncharted. De Spider-Man-acteur leeft nou niet bepaald een rustig leven en de films staan dan ook bekend om hun actie en mooie stunts. Toch vindt Tom Holland de stunts als Nathan Drake een stuk heftiger dan die van de spinnenvriend die we allemaal kennen.
Bekijk het interview hieronder:

Uncharted film komt al bijna uit

De Uncharted-film staat gepland voor een release van 10 februari (Pathé). De film volgt Nathan Drake tijdens zijn eerste avontuur met zijn partner Victor “Sully” Sullivan. De twee partners maken een reis rondom de wereld op zoek naar “de grootste schat die nooit is gevonden” en komen zo tegelijkertijd op het spoor van Nathans vermiste broer. De Uncharted-naam groeide in populariteit door de bekende gamereeks. Als één van PlayStation's meest bekende exclusives werd het al snel een favoriet van veel gamers.
De film dient als een prequel van de gamereeks. De Nathan Drake uit de film is een stuk jonger dan we gewend zijn en laat dan ook het verhaal op een andere manier zien. Bekijk hier de trailer voor de Uncharted film!