Tom Hardy deed stiekem mee aan Martial Arts-toernooi en won

News
vrijdag, 23 september 2022 om 9:30
Tom Hardy kennen we als vechtersbaas in veel films, maar hij kan ook daadwerkelijk goed vechten. De acteur deed deze week namelijk stiekem mee aan een Martial Arts-toernooi en won ook nog eens het hele evenement.
In veel films komt Tom Hardy over als een indrukwekkende tegenstander. In The Dark Knight Rises brak hij bijna met speels gemak de rug van Batman als Bane en ook in Mad Max Fury Road deelt hij rake klappen uit. En dan is er natuurlijk nog de MMA-film Warrior, waarin hij een grote verrassing in de sport speelt.
Tom Hardy was ook een grote verrassing voor deelnemers aan het Ultimate Martial Arts Championship in Milton Keynes. De acteur had zich ingeschreven onder zijn echte naam Edward Hardy en tegen niemand gezegd dat hij zou meedoen, zo meldt The Guardian.
Volgens aanwezigen duurde het niet lang voordat hij herkend werd, wat Hardy geen enkel probleem vond. Een woordvoerder van de organisatie zegt dat de acteur ‘erg bescheiden was en de tijd nam om met mensen op de foto te gaan’. Het was voor de organisatie dan ook ‘een waar plezier’ dat Hardy deelnam aan het toernooi.

Succesvol toernooi voor Tom Hardy

De acteur was niet alleen aanwezig op het toernooi om op de foto te gaan, maar ook om te vechten. En daar was hij zeer succesvol in. De acteur won namelijk al zijn wedstrijden en claimde de titel dan ook met overmacht. Eén tegenstander legde aan Teesside Live hoe het was om tegen Hardy te vechten.

“Ik was stomverbaasd, maar hij zei tegen mij dat ik gewoon moest doen wat ik normaal zou doen. Hij is een erg sterke vent, je zou het niet denken omdat hij een bekendheid is. Ik heb meegedaan aan zes toernooien en heb elke keer op het podium gestaan, maar hij was waarschijnlijk de sterkste tegenstander die ik heb gehad.”

Volgens zijn tegenstander maakte de acteur zijn reputatie met rollen als Bane waar. Het is overigens niet de eerste keer dat Tom Hardy aan een Martial Arts-toernooi heeft meegedaan. Eerder dit jaar deed hij mee aan het REORG Open Jiu-Jitsu Championship in Wolverhampton - dat toernooi won hij ook.