Epic Games geeft gewilde game gratis weg

News
vrijdag, 23 september 2022 om 9:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week mogen we dino-rijden en geeft Epic Games een game weg waar velen reikhalzend naar uit kijken! Voeg dus snel de games toe aan je collectie.
Epic Games verwent ons wekelijks met gratis games waar we helemaal niets voor hoeven te doen! Ook deze week is het feest en heeft Epic maar liefst twee gewilde games in de aanbieding.
In Ark: Survival Evolved moeten we met behulp van dino's zien te overleven en als het even mee zit ook te ontsnappen. We zijn gestrand op een vreemd strand dat onze overlevingsdrang danig op de proef zal stellen!
Daar houdt Epic Games het niet bij, de tweede gratis game deze week is er een die door velen met gejuich begroet wordt. Gloomhaven wordt door de makers omschreven als een tactische RPG gecombineerd met een Dungeon Crawler. Dat wordt dus buffelen om te overleven, alle hoekjes van de dungeons afspeuren naar schatten en rijkdommen, maar ook gevechten waarbij tactisch vernuft nodig is om te overleven! De game is gebaseerd op het epische bordspel met dezelfde naam.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws