Tip: Yakuza Like A Dragon nu met veel korting te koop!

News
vrijdag, 11 december 2020 om 17:00
yakuza like a dragonf1604493199
De launch line-up voor de next-gen consoles is niet heel erg uitgebreid, maar toch zijn er al een aantal games met de nieuwe mogelijkheden te spelen. Eén daarvan is Yakuza Like A Dragon en die is nu met veel korting te koop bij bol.com!
Black Friday is alweer twee weken geleden, maar dat betekent niet dat webshops klaar zijn met het aanbieden van mooie acties. Dat komt goed uit als je je game-collectie wil aanvullen of als je nog op zoek bent naar een kerstcadeau voor een vriend, vriendin of familielid. Bij bol.com is Yakuza Like A Dragon namelijk flink in de aanbieding.
De prijsverlaging voor Yakuza Like A Dragon is opvallend, want de game is pas op 10 november 2020 uitgekomen. Daarmee ligt de game pas net een maandje in de winkelschappen en de titel wordt bovendien goed ontvangen. Zo kreeg Yakuza Like A Dragon in onze review een mooie 8 en werd het nieuwe gameplay systeem geprezen.

Van brawler naar RPG

Yakuza Like A Dragon is namelijk flink op de schop gegaan in vergelijking met de andere titels in de franchise. Niet langer speel je met Kazuma Kiryu, het gezicht van de Yakuza serie, maar ga je aan de slag met Ichiban Kasuga. Maar dat is niet de grootste verandering, want Like A Dragon is van een brawler naar een turn-based RPG gegaan. Een flinke aanpassing, maar eentje die dus succesvol is geweest!