Reageer en Win: 3x Bakugan Champions of Vestroia voor Nintendo Switch

  We sluiten de werkweek af met veel nieuwe aankondigingen, vers van The Game Awards. Daar zullen waarschijnlijk veel mensen blij zijn van geworden, maar met de Reageer en Win kunnen we jouw weekend misschien nog beter maken. Deze week geven we namelijk drie keer Bakugan Champions of Vestroia weg voor de Nintendo Switch!

  Winnaars afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op vijf keer een maand Xbox Game Pass Ultimate. Om de prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van Xbox Game Pass Ultimate zijn geworden... Reiverdemon, matimeer, fevaweva, bhsadox2 en Pavlozky!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.beentjes@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Bakugan Champions of Vestroia

  Liefhebbers van de Bakugan franchise zullen deze week moeten opletten! Wij mogen namelijk drie codes van Bakugan Champions of Vestroia weggeven voor de Nintendo Switch. In de Switch exclusive krijgen spelers controle over verschillende monsters, die ze tegen elkaar kunnen laten vechten. Die formule klinkt bekend, maar Bakugan doet toch een flink aantal dingen anders, waardoor gevechten heel actief zijn en je hebt veel diepgang om je Bakugan te customizen.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  Bakugan: Champions of Vestroia

  Verkijgbaar vanaf 4 november 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.