Tip: Voordelige PS5 DualSense controller en Sackboy A Big Adventure bundel weer beschikbaar!

News
woensdag, 03 maart 2021 om 12:30
sackboy a big adventuref1604330147
Ben je één van de gelukkige mensen die een PS5 heeft weten te bemachtigen, dan is er goed nieuws voor je. Je kan je game collectie nu namelijk mooi aanvullen met de PS5 DualSense controller en Sackboy A Big Adventure bundel die weer beschikbaar is!
Een next-gen console in huis halen is leuk, maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Zo wil je waarschijnlijk een 4K TV in je huiskamer of op je slaapkamer hebben staan en is het natuurlijk zaak om je collectie van next-gen games te vergroten. En een extra controller is ook nog eens nodig als je samen met een vriend of vriendin op de bank een co-op game wil spelen. Alles bij elkaar kan het flink in de kosten lopen.
Gelukkig kan je momenteel twee vliegen in één klap slaan. Game Mania heeft namelijk weer een bundel op voorraad, waarin niet alleen Sackboy A Big Adventure zit, maar ook een PS5 DualSense controller! Met de korting op de bundel kan je maar liefst 40 euro besparen op het moment!

Wat is Sackboy A Big Adventure precies?

Liefhebbers van LittleBigPlanet zal de naam Sackboy waarschijnlijk zeer bekend in de oren klinken. Met deze poppen beleefde je namelijk 2.5D avonturen in de geliefde games op de PlayStation 3 en 4. In Sackboy A Big Adventure krijgt het avontuur alleen een flinke upgrade naar een complete 3D wereld, waarin je de duistere plannen van de antagonist Vex moet zien te stoppen.
Daarbij kan je de extra PS5 DualSense controller meteen goed gebruiken, want de game is namelijk met maar liefst vier spelers in co-op te spelen. Ideaal dus om lekker samen een kleurrijke wereld te verkennen. Wil je ook nog andere games aan je collectie toevoegen, check dan ook zeker de sale op Game Mania met mooie gaming deals!