Opmerkelijk: Ryan Reynolds zou zo perfect zijn als Nathan Drake

  De Uncharted film is volop in productie. De film zet Tom Holland in de huid van de jonge Nathan Drake, maar de (mogelijke) oude versie van de avonturier is nog onbekend. Deadpool-acteur Ryan Reynolds lijkt in ieder geval wel heel veel op Drake in zijn nieuwste social post die hij vanaf de set van een nieuw project gemaakt heeft.

  Ryan Reynolds post regelmatig iets op zijn sociale media-kanalen. Vaak gaat het dan om één van zijn bedrijven zoals Mint Mobile of Aviation Gin, maar hij laat zich ook regelmatig vanaf de set van zijn films zien. Vandaag laat Reynolds zich tijdens zijn pauze van zijn nieuwe project zien om zijn volgers even te wijzen dat het de National Voters Registration Day in de Verenigde Staten is. Daarbij is alleen iets opmerkelijks te zien, want Reynolds lijkt in de post wel heel veel op de oude Nathan Drake zoals we die uit de Uncharted games kennen.

  Als je de outfit in de Instagram post hieronder met de afbeelding bovenaan dit bericht vergelijkt, is de gelijkenis vrij groot. Reynolds heeft een avonturierspak aan, zoals Drake dat in de games ook heeft. Daarbij heeft Reynolds zelfs een kuifje zoals Nathan Drake heeft

  Ryan Reynold al overwogen als Nathan Drake in Uncharted film

  Of Reynolds daadwerkelijk een oude Nathan Drake zal vertolken in de Uncharted-film is nog onbekend. Er is volgens filmdatabase IMDb nog niemand in de rol van de oude versie van de avonturier gecast en volgens een interview met Tom Holland focust de film zich op de oorsprong van de franchise. Vandaar ook de rol voor Tom Holland als jonge Drake. Of er überhaupt een plek is voor een oude Nathan Drake in de film, is onbekend.

  Al eerder deden geruchten de ronde dat Ryan Reynolds Nathan Drake zou spelen in de komende Uncharted-film. Volgens Joe Carnahan, die eerder de film zou regisseren, was de acteur erg dichtbij de rol van Nathan Drake. Uiteindelijk ging deze versie van de film alleen niet door, waardoor de betrokkenheid van Reynolds op dat moment vergeten kon worden.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.