Tip: PS5 game Returnal nu al te koop met een flinke prijsverlaging!

  De next-gen PS5 games arriveren nu echt met de release van Ratchet & Clank: Rift Apart en vlak daarvoor Returnal. Je kan laatstgenoemde titel nu bovendien al met een flinke prijsverlaging scoren bij bol.com!

  Het heeft even geduurd na de release van de PlayStation 5, maar er komen nu toch echt games uit die exclusief voor next-gen zijn en tonen waar de PS5 toe in staat is. Zo komt morgen Ratchet & Clank: Rift Apart uit, maar ook Returnal wist een paar weken geleden al hoge ogen te gooien. In onze review scoorde de nieuwe game van ontwikkelaar Housemarque zelfs een prachtige 9!

  Om met de PS5 exclusive games aan de slag te kunnen, moet je alleen wel diep in de buidel tasten. Sony heeft met de release van de next-gen console namelijk gekozen voor een prijsverhoging voor haar first party titels. Op de PSN Store zullen die nu maar liefst 80 euro kosten, terwijl fysieke exemplaren over de toonbank zullen gaan voor 75 euro.

  Een paar weken na release heeft Returnal alleen al een flinke prijsverlaging gekregen op bol.com. Heb je de topper nog niet in huis, dan is het een goed idee om daar nu verandering in te brengen!

  Waar draait de PS5 game Returnal om?

  In Returnal stap je in de schoenen van Selene, een astronaut die op een mysterieuze planeet terecht is gekomen en er alles aan moet doen om te ontsnappen. Zelfs de dood zou Selene omarmen, wat niet zo moeilijk zal zijn met alle gevaren die er op de planeet zijn te vinden. De dood maakt alleen geen einde aan het avontuur, want de cyclus zal gewoon weer opnieuw beginnen, met de astronaut op de dodelijke planeet.

  Sterven is dan ook een natuurlijk proces in Returnal, maar steeds zal je weer iets meer leren over de wereld en beginnen met upgrades. Het betekent ook niet dat je elke keer dezelfde levels zal doorkruisen, want de layout van omgevingen verandert elke keer ook weer. Heb jij het in je om de te ontsnappen van de planeet?

  Returnal

  Verkijgbaar vanaf 30 april 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.