Tip: PS5 deals spotten wordt nu makkelijker

News
maandag, 15 november 2021 om 15:30
playstation 5 thumbf1624433855
PS5 deals spotten gaat dankzij een nieuwe functie een stukje gemakkelijekr worden. In een nieuwe update voor de PS5 krijgen gebruikers nu meldingen als een game uit hun verlanglijstje in de uitverkoop is.
In een nieuwe update voor de PlayStation 5 krijg je nu meldingen wanneer een game uit je verlanglijstje in de uitverkoop is. Om deze meldingen te krijgen, moet je de pushberichten voor de verlanglijst-updates inschakelen op jouw PS5 en je PlayStation-app.
Voorheen was de verlanglijstfunctie alleen nuttig om een overzicht te maken van games die je mogelijk wil kopen. Er werden toen alleen pushberichten gestuurd bij de release van de game, maar nu krijg je dus ook een melding als een opgeslagen game in je verlanglijstje in de aanbieding is.

Meldingen via je console

Deze functie komt tegenwoordig vrij veel voor op PC en Console-verlanglijstjes. Zo is dit al een functie op Steam en in de Nintendo eShop. Op PC stuurt Steam je een email als er een game op jouw verlanglijstjes in de uitverkoop is.
Op de PS5 heb je toegang tot je verlanglijstje via de console zelf. Hierdoor kan je instellen dat je meldingen krijgt van de uitverkoop terwijl je aan het gamen bent, maar je kan ook meldingen aanzetten via je mobieltje via de app.
Deze functie is erg handig, zeker met Black Friday om de hoek. De nieuwe functie werkt ook voor de PS4, maar hiervoor moet je wel de PlayStation-app gebruiken, omdat je verlanglijst niet zichtbaar is op de console.

Populair Nieuws