'PS Plus Black Friday deal in aantocht'

News
maandag, 15 november 2021 om 12:00
Het ziet er naar uit dat een PS Plus Black Friday aanstaande is. Zo blijkt uit een screenshot die op Reddit is gedeeld. Daaruit blijkt dat er binnenkort zo'n 20 dollar korting komt op een jaarabonnement.
Via Reddit is duidelijk geworden dat PlayStation Plus een mooie aanbieding gaat krijgen tijdens Black Friday. Het betreft een Amerikaanse winkelkrant die alvast verklapt dat Sony zo'n 20 dollar korting geeft op een PlayStation Plus-abonnement. Het betreft een abonnement voor 12 maanden.
Dat de deal in de Verenigde Staten alvast via een krantje is onthuld, is een voorbode voor Europese klanten. PlayStation brengt de deals rondom Black Friday doorgaans namelijk wereldwijd uit met ongeveer dezelfde prijs. Voor Nederland wordt verwacht dat de deal ook opduikt in de komende dagen voor 39,99 euro.
Officieel is de deal in Nederland nog niet aangekondigd, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd te zijn. Black Friday is namelijk op 26 november en dorogaans worden de deals rondom de koopjesdag al vroegtijdig bekendgemaakt. Voor nu is het dan ook afwachten tot Sony dit zelf doet.

PS Plus Black Friday deal niet de enige

Sommige winkels zijn al met pre-Black Friday aanbiedingen begonnen. De uitverkoop bij Amazon is bijvoorbeeld al afgetrapt. Daar worden al veel Black Friday 2021 pre-sale deals aangeboden.
Ook bij Media Markt is het festijn al begonnen. Wel doet de Nederlandse winkelketen een verkapte variant van de pre-sale rondom Black Friday. Daar wordt namelijk een Black Friday-style Singles Day uitverkoop gehouden.