Tip: Nintendo Switch Pro Controller nu in de aanbieding bij Amazon!

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 10:30
Nog eventjes wachten en dan komt Nintendo met een nieuwe versie van de Nintendo Switch. Wil je meteen goed aan de slag met de OLED-variant, bestel dan nu de Nintendo Switch Pro controller bij Amazon!
De Nintendo Switch is standaard uitgerust met de Joy-Cons. Deze controllers kan je aan de console vastzetten voor een handheld-ervaring, maar je kan ze ook los gebruiken op verschillende manieren. Zo kan je de Joy-Cons gebruiken door middel van de ingebouwde motion controls of je kan de andere helft aan een vriend geven voor een multiplayer potje.
De Joy-Cons hebben alleen ook een aantal nadelen. Zo zijn de controllers nogal klein en zullen mensen met grotere handen er snel kramp van krijgen. Ook zijn de controllers berucht om de Joy-Con drift. Gelukkig heeft Nintendo ook een andere controller die voor velen een stuk fijner in de handen ligt en een klassieke game-ervaring biedt: de Nintendo Switch Pro Controller. Wat nog fijner is, is dat de controller nu in de aanbieding is bij Amazon!

Genieten van de nieuwe Nintendo Switch

Met de Nintendo Switch Pro Controller kan je binnenkort ook meteen optimaal genieten van de nieuwe Nintendo Switch OLED. Het Japanse bedrijf komt namelijk met een refresh voor de console, dat een aantal mooie upgrades met zich meebrengt.
Zoals de naam doet vermoeden komt de nieuwe Nintendo Switch met een groter OLED-scherm, maar ook een verbeterde standaard, een ethernet-aansluiting, twee keer zoveel opslag en betere speakers. Lees hier onze ervaringen met de Nintendo Switch OLED.

Populair Nieuws