Release Venom 2: Let There Be Carnage opnieuw uitgesteld

News
vrijdag, 13 augustus 2021 om 11:00
venom 2 let there be carnagef1699533084
Het geduld van liefhebbers die Venom 2: Let There Be Carnage willen zien, wordt wel heel erg op de proef gesteld. De release van de film is nu namelijk voor de derde keer uitgesteld.
Fans van de Venom-films moeten nog langer wachten voordat eindelijk Venom 2: Let There Be Carnage in de bioscopen verschijnt. De film met Tom Hardy is de hoofdrol is namelijk opnieuw uitgesteld door Sony Pictures, deze keer met een paar weken. In plaats van 24 september zal de film over de anti-held nu verschijnen op 15 oktober.
Volgens Variety is de reden voor het uitstel de Delta-variant van het coronavirus. In de Verenigde Staten is het aantal corona-besmettingen weer sterk aan het stijgen door de nieuwe variant, die een stuk besmettelijker is. Door de stijging hebben consumenten ook minder vertrouwen om naar de bioscoop te gaan.
Het coronavirus zorgt recent voor meer problemen in de filmindustrie. Zo hebben meer projecten tijdelijk het werk neer moeten leggen door besmettingen. Onder andere de productie van Bridgerton seizoen 2 moest tijdelijk worden gepauzeerd.

Niet het eerste uitstel voor Venom 2

Nu de release van Venom 2: Let There Be Carnage opnieuw is aangepast, is het alweer de vierde keer dat de film is uitgesteld. Origineel was de planning dat de film in oktober 2020 zou uitkomen, maar het coronavirus stak er toen ook een stokje voor. Vervolgens werd de release verschoven naar 25 juni, daarna naar 17 september en uiteindelijk naar 24 september. En nu moeten fans dus opnieuw een paar weken langer geduld hebben.

Populair Nieuws