Tip: Nieuwe Pokémon game nu spotgoedkoop

News
maandag, 23 mei 2022 om 14:30
2021 05 21 pokemon brilliant diamond shining pearl piplupf1636368593
Bij bol.com is het feest. Daar kun je nu Pokémon Shining Pearl, de Pokémon-game die eind vorig jaar verscheen, voor een bodemprijs vinden. De game is nu voor de helft van de prijs te koop. Check hier snel de fantastische deal.
Bij bol.com kun je momenteel Pokémon Shining Pearl voor 31,49 euro vinden. Wie de game vandaag bestelt, heeft deze morgen al op de mat liggen. Bij lancering was de game nog 59,99 euro (al kun je deze inmiddels vaak voor 49,99 euro vinden).
Pokémon Shining Pearl is de remake van de vierde generatie Pokémon-games die oorspronkelijk voor de Nintendo DS verschenen. Destijds heette de game Pokémon Pearl en was het de tegenhanger van Pokémon Diamond. In de remake ga je wederom op pad door de SInnoh-regio om tal van nieuwe Pokémon te ontdekken.
In onze review van de game waren we erg te spreken over de titel, ondanks dat het wat jammer was dat de game iets te trouw was aan de originele titels. De game nam bijvoorbeeld geen verbeteringen over van latere titels, waardoor de remakes een stapje terug voelde op sommige vlakken. Anderzijds was de muzikale makeover enorm welkom en werd een toffe feature uit de originele games verbeterd.
pokemon shining pearl brilliant diamondf1644494344

Spotgoedkoop games scoren in de bol.com 7-daagse

Mocht je Pokémon Shining Pearl al hebben, hoef je je geen zorgen te maken. De game is lang niet de enige die momenteel in de aanbieding te vinden is. Bij bol.com is de 7-daagse afgetrapt met tal van korting op games. In dit overzicht hebben we de beste deals alvast voor je op een rijtje gezet.

Populair Nieuws

Laatste Reacties