Tip: Nieuwe LEGO sets van Super Mario, Doctor Strange, Star Wars en meer nu te scoren

News
donderdag, 06 januari 2022 om 16:30
Het universum van LEGO wordt elk jaar weer uitgebreid. Zo heeft het Deense speelgoedbedrijf ook in 2022 weer een aantal nieuwe sets gelanceerd, die nu te scoren zijn, waaronder van Super Mario, Doctor Strange, Star Wars en Minecraft.
Ondanks de vele vormen van entertainment die kinderen volwassenen tegenwoordig tot hun beschikking hebben, blijft LEGO enorm populair. Het speelgoed biedt dan ook ruimte voor eindeloze creativiteit, mede dankzij de vele samenwerking die het Deense bedrijf is aangegaan. Naast de eigen sets zijn er namelijk ook veel LEGO-producten die gebaseerd zijn op bekende en populaire franchises.

Nieuwe LEGO sets bij bol.com

In 2021 en 2022 is LEGO ook alweer gekomen met een flink aantal nieuwe sets om te bouwen en mee te spelen, die nu te scoren zijn bij bol.com. Of je nu een fan bent van Star Wars, Minecraft, de helden uit het Marvel-universum of Super Mario, er is voor iedereen wel iets te vinden. Wij hebben een aantal interessante LEGO sets alvast voor je op een rijtje gezet.
Naast deze sets, heeft bol.com nog veel meer nieuwe producten van LEGO erbij gekregen. Check hier nu alle nieuwe toevoegingen aan het assortiment van het geliefde Deense speelgoed.

Populair Nieuws