State of Play onthuld Destruction AllStars details

News
donderdag, 28 januari 2021 om 9:30
destruction allstarsf1611822619
Sony heeft een nieuwe State of Play uitgebracht. Dit keer staat de aflevering compleet in het teken van Destruction AllStars, de gloednieuwe exclusive die op 2 februari uitkomt voor de PlayStation 5. De game wordt direct gratis beschikbaar voor PlayStation Plus gebruikers.
In de onderstaande video toont Sony zeven minuten aan Destruction AllStars gameplay. De nieuwe multiplayergame wordt voorzien van zestien personages die in hun wagens elkaar uit de arena moeten stoten. Let alleen wel op, want zodra je een auto total loss hebt gebeukt, kan de tegenstander te voet nog gewoon verder.
Hieronder kun je de volledige trailer bekijken van de game die gratis is voor PlayStation Plus gebruikers in februari. De andere titels die beschikbaar worden die maand zijn Control: Ultimate Edition en Concrete Genie.

Destruction AllStars is exclusief op PS5

Destruction AllStars is de nieuwste PlayStation 5 exclusive die verschijnt. Het is de tweede titel die exclusief voor de console verschijnt. De vorige titel was natuurlijk launch game Demon's Souls.
Destruction AllStars wordt ontwikkeld door Lucid Games. De ontwikkelaar was voorheen ook betrokken bij de ontwikkeling van Need for Speed Payback. Toen was de ontwikkelaar co-ontwikkelaar samen met Ghost Games.

Populair Nieuws