Sniper Ghost Warrior Contracts 2 uitgesteld

News
dinsdag, 02 februari 2021 om 14:30
sniper ghost warrior contractsf1572539951
Het tweede deel van de Sniper Ghost Warrior Contracts-reeks is uitgesteld tot het tweede kwartaal van dit jaar. Dat is misschien niet al te lang, maar fans die op de titel zaten te wachten moeten toch even de portemonnee bij zich houden.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 net iets later

Studiohoofd van CI Games, Marek Tymński heeft laten weten dat Sniper Ghost Warrior Contracts 2 pas in het tweede kwartaal van dit jaar uit zal komen. Deze tijd hebben zij nodig om de titel nog verder uit te breiden. Tymński laat we weten dat de studio tevreden is met de huidige staat van de titel. Daar ligt de vertraging dus niet aan.
Wat de studio wil gaan aanpassen of toevoegen is niet bekendgemaakt, maar meer tijd betekent in ieder geval een gestroomlijndere ervaring voor de spelers. Het lijkt er ook op dat CI Games Sniper Ghost Warrior Contracts 2 wil gaan uitbrengen op PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Voorheen was het plan om de titel alleen op de vorige generatie consoles uit te brengen. Waarschijnlijk heeft de vertraging hier dus mee te maken.

Wat zal de Sniper Ghost Warrior Contracts release zijn?

Een specifieke datum van de titel is nog niet bekend. Wel moet het tweede deel onder andere visuele verbeteringen toevoegen aan de game en zullen er meer opties beschikbaar worden.
Hebben jullie het eerste deel van Sniper Ghost Warrior Contracts gespeeld? Wat vonden jullie hiervan? Laat het ons weten in de comments.