Tip: Kijk deze Universal films op Netflix voordat ze verdwijnen!

News
maandag, 12 april 2021 om 12:00
netflix 2705725 1280f1583387850
Nu het erop lijkt dat de Universal films van Netflix gaan verdwijnen, is het misschien een goed idee om nog snel een aantal films te binge-watchen. Universal heeft een gigantisch aantal films, maar om het makkelijk te maken, zijn hier een aantal films die je gezien moet hebben, nu het nog kan.

Verschrikkelijke Ikke

De meest iconische gele poppetjes verdwijnen mogelijk van Netflix. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren. Het is alweer 11 jaar geleden sinds het eerste deel in de bioscoop uitkwam en vervolgens zijn er nog 2 nieuwe delen en een spin-off films gekomen van de Minions. De Verschrikkelijke Ikke films, zijn altijd een leuke en makkelijke keuze als je even niet weet wat je moet kijken. Misschien niet de ideale keuze als je fan bent van pure actie en realistische films, maar de Verschrikkelijk Ikke films, moet je zeker gezien hebben nu dat nog kan.

Fast & Furious

Voor de ware snelheidsduivel is er ook nog het een en ander te kijken op Netflix. Alle Fast & Furious films staan er voor nu namelijk nog op, maar zodra Universal zich terugtrekt van Netflix, is dit niet meer het geval. Met nog een negende en tiende deel, is het nog een leuk idee om in het weekend een Fast & Furious marathon te houden. Dan ben je gelijk klaar voor de nieuwste films en weet je zeker dat je de hele Fast & Furious saga gezien hebt!

Jurassic Park

Deze films zijn nostalgische trips, maar ook hele goede films in het algemeen. Het is dan ook jammer om te bedenken dat ze straks niet meer op Netflix zullen staan en dat er weer een extra abonnement bij zou moeten komen om ze te zien. Als je nog een ‘trip down memory lane’ wil maken, pak dan nu je kans!

King Kong

Godzilla vs. Kong zit eraan te komen en die waanzinnige film valt natuurlijk niet te kijken zonder het originele verhaal van de gigantische aap te zien. Hoewel Kong vs. Godzilla de variant uit Kong: Skull Island gebruikt, blijft de originele King Kong film een fantastische film om te kijken, of het nou pure nostalgie is of om eens te zien welke toren die grote aap nou in klom.

Godzilla

Hetzelfde als King Kong geld voor Godzilla. Het verhaal van de titaan is leuk om eens te zien. Het beste van alles is nog dat de Godzilla uit deze film wél direct terugkomt in Godzilla vs. Kong. Hier zitten dus niet eventuele gaten in het verhaal in of missende stukjes, maar alles kan direct aansluiten. Nu het nog kan, is het zeker je tijd waard!