Dit is de reactie van The Crown acteurs op het overlijden van prins Philip

News
maandag, 12 april 2021 om 12:30
new crop thecrown 401 artdept 00070 rtf1618214805
De Britse prins Philip is vorige week overleden. De acteurs van de populaire Netflix serie ‘The Crown’, reageren nu op het treurige nieuws. Niet alleen de twee acteurs hebben een reactie gegeven, maar ook Netflix geeft namens het hele bedrijf een reactie op de tragische gebeurtenis.
Acteurs Tobias Menzies en Matt Smith hebben beiden gereageerd op het treurige nieuws over prins Philip. Beide acteurs speelden de rol van Philip in de Netflix series The Crown. Elke twee seizoenen wordt de complete cast vervangen waardoor in het vijfde en zesde seizoen we Jonathan Pryce te zien krijgen als prins Philip.

Reactie van The Crown acteurs

Menzies gaf een unieke reactie op de treurige gebeurtenis. Philip zou het naar het weten van Menzies niet interessant vinden dat een acteur een mening over zijn leven geeft en quote daarom Shakespeare: "Oh good old man! How well in thee appears the constant service of the antique world… Rust in vrede.”
Matt Smith heeft ook gereageerd, alleen niet met een quote van Shakespeare. Smith leeft mee met de koningin en de gehele Royal Family. Ook bedankt de acteur prins Philip voor al zijn werk door de jaren heen.
Netflix heeft ook een reactie gegeven over de dood van Philip. “Netflix is geraakt door het nieuws van de dood van de Duke of Edinburgh. Onze gedachten zijn bij de hele Royal Family.” Het blijft dus niet enkel bij de twee acteurs die de rol van Philip op zich hebben mogen nemen, maar ook het gigabedrijf Netflix reageert zelf.

Populair Nieuws