Tip: geef een originele adventskalender cadeau!

News
dinsdag, 30 november 2021 om 12:00
De advent is van start gegaan en dat wordt traditioneel bijgehouden met een adventskalender. Je kan natuurlijk gaan voor een normale versie met chocolade, maar je kan dit jaar iemand ook een originele adventskalender cadeau geven.
Iedereen kent wel de traditionele adventskalender. Door middel van 24 vakjes gevuld met chocolade wordt er afgeteld naar Kerstmis. Dat is natuurlijk een smakelijke manier om de dagen bij te houden, maar je kan tegenwoordig ook op een originele manier aftellen naar de feestdagen.

Een originele adventskalender

Er zijn namelijk veel verschillende soorten adventskalenders verschenen de laatste jaren en er komen er elk jaar steeds meer bij. Zo kan je een vriend of familielid nu blij maken met bijvoorbeeld een adventskalender gevuld met figuren uit het Super Mario-universum. Of wat te denken van een kalender die tot de nok is gevuld met toffe goodies van Harry Potter? Ook voor Pokémon-liefhebbers is er nu een speciale adventskalender gemaakt. Voor iedereen is er dus wel een adventskalender te vinden, ongeacht waar diegene fan van is.
Naast adventskalenders kan je iemand deze periode ook met andere cadeau’s blij maken. Zo is er bijvoorbeeld net een speciale collectie van Game of Thrones gelanceerd, evenals een jubileum editie van alle Harry Potter-films. Of mogelijk heb je natuurlijk alle cadeaus voor Sinterklaas en Kerstmis al in huis gehaald tijdens de afgelopen Black Friday week, toen de meeste webshops aan het knallen zijn geweest met aanbiedingen.