Tip: Fysieke Hades Collector's Edition voor Nintendo Switch nu te pre-orderen!

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 17:30
schermafbeelding 2020 09 28 om 134931f1601293801
Eén van de grootste verrassingen van 2020 was ongetwijfeld Hades. De game scoorde overal hoge cijfers en werd op veel plekken gebombardeerd tot Game of the Year. Om dat te vieren komt er een fysieke Collector’s Edition van Hades uit, die je nu kan pre-orderen!
Ontwikkelaar Supergiant Games heeft in haar loopbaan al een aantal indrukwekkende titels afgeleverd, zoals Bastion en Transistor. Toch had niemand aan zien komen wat voor succes Hades zou worden op de Nintendo Switch en PC. Het is dan ook niet zo vreemd dat gamers zitten te springen om een release op de PlayStation en Xbox consoles.
Voordat het alleen zover is, zal Hades eerst een fysieke Collector’s Edition krijgen om het grote succes te vieren. Deze speciale versie is dan ook de ultieme editie om te halen voor de fans. De Collector’s Edition van Hades bevat namelijk indrukwekkend boek met alle personages en goden in de game, inclusief prachtige illustraties. Daarnaast krijg je ook de soundtrack en natuurlijk de game zelf. En het beste nieuws? De CE is lekker voordelig geprijsd! Je moet alleen nog even geduld hebben voordat de speciale versie uitkomt, want de releasedatum van de Collector’s Edition staat op 19 maart.

Wat is Hades precies?

In Hades speel je niet met de titelfiguur, die velen zullen herkennen als de Griekse God van de Onderwereld, maar juist met zijn zoon Zagreus. Hij wil ontsnappen aan de onderwereld, maar moet daarvoor door verschillende duistere gebieden reizen om eindelijk te ontkomen aan zijn vader. Ondertussen moet je afrekenen met enorm veel vijanden, die meer dan eens je ondergang zullen betekenen.
Wanneer je sterft moet je weer helemaal van voor af aan beginnen, maar elke run zal je nieuwe vaardigheden leren en upgrades vergaren. Een echte rogue-like dus, maar dankzij de prachtige graphics, de heerlijke actie en gameplay en het sterke verhaal is het zeker geen straf om de wereld meermaals te doorlopen.