Meer Bethesda games later deze week naar Xbox Game Pass

News
dinsdag, 09 maart 2021 om 17:00
doom eternalf1584377638
Nu Bethesda officieel onderdeel is van Microsoft Game Studios is het ook tijd voor titels van de ontwikkelaar om te verschijnen op de Xbox Game Pass. Later deze week krijgen we in ieder geval een paar titels te zien.
Zo, eindelijk is het dan officieel, Bethesda is onderdeel geworden van Xbox voor het schamele bedrag van 7,5 miljard dollar. De overname betekent voor eigenaren van de Xbox Game Pass ook dat er meer Bethesda games naar de dienst van Microsoft komen. Welke titels het precies worden is nog niet bekend, maar ga er maar vanuit dat alle grote titels een plekje krijgen op de pas.
Bij grote titels moet je natuurlijk denken aan de Elders Scrolls V: Skyrim en Fallout 4. Andere Bethesda games zoals Dishonored en DOOM: Eternal waren al een tijdje te vinden op de Xbox Game Pass, dus die kunnen er niet nog een keer op verschijnen. Volgens Xbox zelf hoeven we ook niet lang te wachten, want ze maken zelf bekend dat de Bethesda titels deze week al beschikbaar moeten zijn via de abonnementsdienst.

Xbox Game Pass

De Xbox Game Pass wordt een steeds betere deal voor eigenaren van een Xbox of PC. Naast de toevoeging van Bethesda Games later deze week was het een tijdje terug ook al raak met de toevoeging van EA Play aan de Game Pass. Het is eigenlijk jammer dat de oprichter en CEO van Bethesda, Robert A. Altman, niet meer leeft om deze overname te zien. Zoals Bethesda namelijk zelf al aangeeft is dit een historische mijlpaal in hun bestaan en het teken dat ze de top hebben bereikt.