Tip: Cyberpunk 2077 Collectors Edition nu weer beschikbaar bij Game Mania!

  Over precies een maandje tijd komt eindelijk Cyberpunk 2077 uit, na een paar keer te zijn uitgesteld. Wil je de beste en meest uitgebreide versie in huis halen, dan kan je nu je slag slaan bij Game Mania. De Collectors Edition van Cyberpunk 2077 is namelijk weer beschikbaar!

  Na het meesterwerk dat The Witcher III: Wild Hunt heet, zijn nu weer alle ogen gericht op de studio CD Projekt RED. De Poolse ontwikkelaar werkt al een aantal jaar aan de dystopische action-adventure Cyberpunk 2077 en de verwachtingen zijn hooggespannen. De kans is groot dat de FPS RPG dé game van het jaar wordt! Het geduld van gamers wordt bovendien op de proef gesteld, omdat de game al meerdere keren is uitgesteld dit jaar.

  Volgende maand is het gelukkig eindelijk zover: op 19 november kunnen we met Cyberpunk 2077 aan de slag! Wil je de beste versie in huis halen, dan kan je nu de Collectors Edition bij Game Mania bestellen, die tot de rand is gevuld met goodies. Zo kan je in de doos onder andere de game zelf vinden, een 25 centimeter hoog beeldje van protagonist V, een steelbook, een hardcover art book, een kaart, een complete compendium met details van de setting en lore van de game en nog veel meer. Check hier wat je allemaal in de Collectors Edition kan vinden. Wanneer je de game pre-ordert bij Game Mania krijg je er bovendien ook nog een gratis keychain bij.

  Gratis next-gen upgrade voor Cyberpunk 2077

  Wacht alleen niet te lang met bestellen, want voordat je het weet is de Collectors Edition van Cyberpunk 2077 weer uitverkocht. Zo is de PC versie al niet meer te krijgen! En maak je geen zorgen als je een PlayStation 5 of Xbox Series X in de pre-order hebt staan, want Cyberpunk 2077 krijgt een gratis next-gen upgrade!

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.