Gameplay trailer DiRT 5 voor Xbox Series X getoond!

  Er is een nieuwe trailer van DiRT 5 uitgekomen voor de Xbox Series X! In deze populaire game ga jij over de hele wereld de vetste races aan tegen anderen. De makers, Codemasters, geven aan dat er enorme verbeteringen zijn in de game en dit wordt aangetoond in de eerste gameplay trailer voor de nieuwe console.

  Wat is er nieuw?

  In DIRT 5 heb jij de mogelijkheid om te racen over de hele wereld. Er zijn locaties in China, Italië, Noorwegen, de Verenigde Staten en nog veel meer plekken. In Xbox Series X versie van DIRT 5 zijn een aantal grote veranderingen en vooral verbeteringen toegepast waar wij als spelers enorm veel baat bij zullen hebben. Codemasters geeft aan dat je veel sneller dan eerst kan beginnen met je race, aangezien de laadtijden vele malen sneller zijn dan eerst. Ook kan je voor het eerst genieten van je race met 120 fps. Een belangrijke feature die bij de game zit is Smart Delivery, wat ervoor zorgt dat je de game helemaal gratis kan overzetten naar de Xbox Series X vanaf de Xbox One!

  De makers hebben keihard gewerkt om hun spelers een zo goed mogelijke ervaring te geven in het spel. Dit geeft Robert Karp, ontwikkelingsdirecteur van het spel, aan. Het spel heeft eindeloze opties. Zo is er de mogelijkheid om een carrière te starten, een arcade modus, een stunt modus, de mogelijkheid om jouw vrienden uit te dagen voor een race en nog veel meer!

  Check hieronder de Xbox Series X gameplay trailer van DiRT 5.

  Nog maar eventjes geduld

  DIRT 5 zal al vanaf 6 november beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Vanaf 10 november, op de lancering van Microsoft's next-gen consoles, zal het spel vervolgens dus gratis over te zetten zijn naar de Xbox Series X en S. De PlayStation 5 zal op releasedag ook een next-gen versie krijgen, maar spelers op Stadia moeten helaas nog tot 2021 wachten.

  Dirt 5

  Verkijgbaar vanaf 6 november 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.