Update - Bomvolle Resident Evil Village Collector's Edition weer beschikbaar!

News
woensdag, 21 april 2021 om 18:00
resident evil villagef1611146374
Het wordt binnenkort weer tijd om lekker te gaan griezelen met Resident Evil Village. Ben je een echte fan van de franchise en wil je de beste versie van de game in huis halen, dan hebben we goed nieuws voor je. De Collector’s Edition van Resident Evil Village is namelijk nu beschikbaar voor pre-order!

Update - Collector's Edition weer beschikbaar!

Als je nog de Collector's Edition van Resident Evil Village wil bestellen, dan hebben we goed nieuws voor je. Bij bol.com lijkt er namelijk weer een nieuwe lading te zijn, want de speciale versie van de game is daar weer te bestellen voor de PlayStation 4 en 5. Hoeveel exemplaren er zijn is onbekend, dus sla snel je slag!

Origineel bericht

De laatste jaren krijgt zo’n beetje elke game een Collector’s Edition, maar de kwaliteit van het pakket en de goodies kan sterk variëren. Gelukkig heeft Capcom goed haar best gedaan met de Collector’s Edition van Resident Evil Village. Het pakket, wat geleverd wordt in een enorme doos in de stijl van de game, kent namelijk een heel scala aan goodies.
Dit is wat je allemaal kan verwachten van de Resident Evil Village Collector’s Edition:
  • Resident Evil Village zelf
  • Een steelbook verpakking
  • Een beeldje van Chris Redfield
  • Een cloth map van The Village
  • Een Art Book
  • Een Art Print op A4-formaat
  • Trauma Pack met DLC
Wil je deze speciale editie bemachtigen, dan moet je er alleen wel snel genoeg bij zijn. Wanneer de Collector’s Editions namelijk zijn verkocht, dan kan je er niet meer één bemachtigen. Of je moet er de hoofdprijs voor betalen op de tweedehandsmarkt.

Waar gaat Resident Evil Village over?

In Resident Evil Village stappen spelers opnieuw in de schoenen van Ethan Winters, de protagonist uit Resident Evil 7. Hij kan alleen niet lang uitrusten, want Winters wordt gekidnapt door Chris Redfield en naar een mysterieus dorp gebracht. Daar komt hij in aanraking met een aantal boomlange heksen...

Populair Nieuws

Laatste Reacties