Tip: bespaar nu flink op de Christopher Nolan 4K Blu-Ray boxset!

  Met het oog op de persconferentie vanavond is de kans groot dat we ons vanavond. Wees alleen niet getreurd, want je kan momenteel flink besparen op de Christopher Nolan 4K Blu-Ray boxset, waarmee je je een hele tijd lang kan vermaken!

  Paramount Pictures

  Als er één regisseur is die in de 21ste eeuw een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op Hollywood, dan is het wel Christopher Nolan. De Amerikaanse-Brit lijkt bijna altijd wel bezig te zijn met een nieuw project, die keer op keer ook nog eens enorm goed wordt ontvangen. De naam Nolan staat bijna synoniem aan meesterwerk.De films van de beste man zijn dan ook cinematografische achtbanen, die je het beste kan beleven in een grote bioscoop - of thuis op 4K Blu-Ray.

  Scoor de Christopher Nolan boxset met dikke korting!

  Ben je fan van Christopher Nolan of moet je juist nog veel van zijn films kijken, profiteer dan nu van een flinke aanbieding op de Christopher Nolan 4K Blu-Ray boxset. De collectie is namelijk maar tijdelijk te koop met maar liefst 30 procent korting!

  In de boxset zit een indrukwekkende verzameling toppers. Zo kan je genieten van Nolan’s recente films als Interstellar en Dunkirk, maar ook van de geprezen Dark Knight Trilogy, het baanbrekende Inception en het mysterieuze The Prestige. Ben je klaar met de collectie, dan kan je daarna meteen door naar de bioscoop voor een bezoekje aan Tenet. Mits de bioscopen dan nog open zijn natuurlijk.

  Wil je profiteren van nog meer deals tijdens de Amazon Prime Day? Check dan nu ons overzicht van de beste deals die vandaag en morgen gelden!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.