Tiny Tina’s Wonderlands is goud gegaan

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 11:30
borderlands spin off tiny tinas wonderlandsf1623348515
Tiny Tina’s Wonderlands is officieel goud gegaan. Dat betekent dat de game af is en de officiële releasedatum gewoon gaat halen. De game met een knotsgekke hoofdrolspeler komt op 25 maart uit voor diverse platformen.
Gearbox Software, de ontwikkelaar van de game, heeft dit nieuws op Twitter bekendgemaakt. Gamers kennen Tiny Tina uit de Borderlands serie die ook uit de stal komt van Gearbox.
In een aparte tweet gaf Matt Cox, creative director van Tiny Tina’s Wonderlands commentaar op de uitdaging om de game te ontwikkelen tijdens de coronapandemie.
Net als bij andere games van Borderlands, zal je in Wonderlands kiezen uit een van de verschillende classes. Het gaat om Brr-Zerker, Clawbringer, Spellshot, Graveborn, Spore Warden of Stabbomancer. De classes hebben allemaal verschillende unieke vaardigheden. Daarnaast is er ook een systeem met meerdere classes waarmee elk van deze twee rollen kan worden gecombineerd.

Tiny Tina’s Wonderlands bevat open world-elementen

Eerder werd ook al bekendgemaakt dat de overworld-map vol zit met geheime missies. Je zult ook verschillende side-maps kunnen ontdekken met elk hun eigen verhaal. Exploreren loont dus. Daarnaast staat de game garant voor boordevol actie zoals we gewend zijn van Gearbox titels en zul je Tiny Tina's Wonderlands ook lekker met vrienden co-op kunnen spelen!
Tiny Tina’s Wonderlands verschijnt op 25 maart voor de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en PC.