Dakota Johnson in gesprek voor Madame Web film

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 11:00
Hoewel we Spider-Man momenteel een groot succes is in het MCU, zijn hij en veel gerelateerde personages nog altijd eigendom van Sony. Dat bedrijf is dan ook nog altijd druk bezig met haar eigen films rondom deze personages. Er is bijvoorbeeld een film in ontwikkeling over Madame Web en Sony schijnt in gesprek te zijn met Dakota Johnson voor de hoofdrol.
Volgens Deadline wil Sony dat Dakota Johnson Madame Web gaat spelen in de aankomende film over het personage. Johnson is bekend van de Fifty Shades-films en was vorig jaar te zien in de Netflix-film The Lost Daughter. Er lijkt nog geen deal gesloten te zijn tussen Sony en de actrice.
Johnson is een opvallende keuze voor de rol van Madame Web, aangezien dat personage in de stripboeken doorgaans op hoge leeftijd is. Bovendien ligt het personage doorgaans aan allerlei apparatuur om haar in leven te houden. Deadline’s bronnen beweren dan ook dat het goed mogelijk is dat deze filmversie van Madame Web aardig af kan wijken van het comics-personage. Haar krachten zouden haar vergelijkbaar maken met Doctor Strange.

Wanneer verschijnt de Madame Web film?

Het is nog niet duidelijk hoe ver Madame Web in ontwikkeling is. Wel is er al een regisseur: S. J. Clarkson, die je misschien kent van Marvel’s Netflix-series of de serie Succession. De film wordt geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless, die beiden ook aan Sony’s Morbius film werkten.
De deal met Dakota Johnson is nog niet rond, dus het kan zijn dat er nog verandering komt in wie de hoofdrol speelt. Maar Sony is al een tijdje op zoek naar een Madame Web en heeft de lijst met kandidaten onlangs flink uitgedund. De gesprekken met Johnson zijn dan ook waarschijnlijk serieus.

Populair Nieuws