Tinder laat je voortaan in het geheim daten

News
woensdag, 08 februari 2023 om 14:00
pexels cottonbro 7341892f1644336903
Tinder wordt door veel mensen gebruikt om te zoeken naar hun volgende partner. Je wil alleen misschien niet dat je voor iedereen zichtbaar bent in de app. Tinder laat je daarom binnenkort in het geheim daten.
Hoewel er veel dating apps bij zijn gekomen, is Tinder nog steeds het meest populair als mensen online op zoek willen naar een partner of iemand om de nacht mee door te brengen. De app is zo populair, dat je ook de kans hebt dat je gezien wordt door mensen die je liever niet wil opzadelen met die informatie.
Om de privacy van gebruikers te verbeteren komt Tinder daarom binnenkort met Incognito Mode. Dat heeft het bedrijf aangekondigd in een blogpost. Wanneer Incognito Mode staat ingeschakeld, zal jouw profiel alleen zichtbaar zijn voor mensen die je naar rechts hebt geswiped. Bij de overige gebruikers zal jouw profiel nooit opduiken in hun feed.

Meer privacy opties in Tinder

Incognito Mode is niet nieuw op het gebied van dating apps, zo heeft concurrent Bumble een soortgelijke feature. De nieuwe modus is bovendien alleen te gebruiken voor leden die een betaald abonnement hebben voor Tinder. Gratis gebruikers kunnen niet profiteren van de optie.
Wel zal Tinder een andere nieuwe feature toevoegen om je profiel minder zichtbaar te maken. Je krijgt namelijk de mogelijkheid om profielen te blokkeren. Als iemand in je feed verschijnt die je niet wil zien, zoals een werkgever of ex, dan kan je die blokkeren en diegene zal dan geen optie meer zijn voor een match.

Populair Nieuws

Laatste Reacties