Tijd om op Legendary Bounties te jagen in Red Dead Online deze week

News
woensdag, 16 maart 2022 om 12:00
red dead online bounty hunter uitbreidingf1606901326
Deze hele maand kunnen Bounty Hunters profiteren van bonussen in Red Dead Online. Daar komt deze week nog een mooie bonus bij als je gaat jagen op Legendary Bounties.
Naast gebruikelijke criminelen die iets op hun kerfstok hebben, zijn er in de wereld van Red Dead Online ook Legendary Bounties te vinden. Deze doelwitten hebben een speciale missie aan zich verbonden en zijn dan ook de meest gevaarlijke bandieten in het digitale Wilde Westen. En veelal hebben ze ook nog eens een klein leger om zich heen verzameld.
Normaliter krijg je al mooie beloningen voor het voltooien van Legendary Bounties, maar Rockstar heeft nog een extra bonus deze week. Lukt het je namelijk om vijf Legendary Bounties te vangen, dood of levend, dan krijg je een speciale versie van de Tied Pants.
Uiteraard kan je ook nog genieten van de andere voordelen voor Bounty Hunters, die heel maart geldig zijn. Zo zullen normale Bounties twee keer zoveel XP en dollars opleveren, terwijl je voor Legendary en Infamous Bounties maar liefst drie keer zoveel beloningen krijgt.

Nieuwe PvP-modus in de spotlight

Ook liefhebbers van Player vs. Player-gevechten kunnen weer profiteren van extra beloningen deze week. Elke week staat er namelijk een andere modus in de spotlight tijdens van de Featured Series, waar je drie keer zoveel dollar en XP voor krijgt en korting op bepaalde vesten.
De modus die deze week in het zonnetje wordt gezet is de Hardcore-versie van de Elimination Series. Tijd dus om je revolvers goed in te vetten en je tegenstanders te laten zien hoe gericht je kan schieten!