Vanaf deze week op jacht naar Legendary Bounties in Red Dead Online

  Vorige week werd de wereld van Red Dead Online flink uitgebreid met de grote Frontier Pursuits update. Rockstar gaat ondertussen ook gewoon door met de wekelijkse updates en deze keer worden er al meteen nieuwe activiteiten toegevoegd voor de nieuwe specialistische rollen.

  Spelers hebben zich vanaf 11 september kunnen omscholen tot Bounty Hunter in Red Dead Online, zodat ze het tuig van het Wilde Westen voor het gerecht kunnen slepen. Vanaf deze week kunnen de premiejagers daarentegen op jacht naar echt grote criminelen met Legendary Bounties: speciale wekelijkse bounties met een eigen verhaal en een grotere beloning.

  De eerste Legendary Bounty is Barbarella Alcazar, beter bekend als de Queen of Bandits. De bloeddorstige leider van de Del Lobos bende bevindt zich ergens in New Austin en moet voor 23 september afgeleverd worden bij de rechter, op verdenking van diefstal, uitbuiting en moord. Spelers mogen haar dood of levend achterlaten bij de plaatselijke wetsdienaar, al zal de beloning voor een dode Alcazar een stuk lager uitvallen.

  Collectors hebben deze week ook een nieuwe uitdaging voor de kiezen. Madam Nazar is namelijk op zoek naar de Pearls of the Sea-collectie, een verzameling van prachtige juwelen met parels. Als je de collectie voor 23 september weet te vinden en in te leveren, dan ligt er een mooie beloning op je te wachten.

  Nieuwe bonussen en Free Aim-modi in de Red Dead Online update

  Naast de nieuwe activiteiten voor Bounty Hunters en Collectors, is de wekelijkse update ook goed nieuws voor liefhebbers van Free Aim: PvP-modi waarbij Auto Aim is uitgeschakeld. Door Shootout Series (Free Aim) te kiezen in het Online-menu kan je met de competitieve optie aan de slag in Most Wanted, Name Your Weapon en Public Enemy. Elke week zal er bovendien een nieuwe Free Aim-serie beschikbaar worden gesteld.

  Ook als je niet geïnteresseerd ben in de nieuwe speellijst is het sowieso waard om deze week de wereld van Red Dead Online te bezoeken. Spelers krijgen namelijk 3000 XP voor de Wheeler, Rawnson & Co. Club door simpelweg in te loggen en als je in het bezit bent van de Outlaw Pass krijg je er nog eens 2000 XP extra bij. Daarmee kan je nog sneller de bonussen van de gloednieuwe club vrijspelen.

  Red Dead Redemption 2

  Verkijgbaar vanaf 26 october 2018

  Meer over deze game

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.