Brilliant Diamond en Shining Pearl update geeft toegang tot nieuwe mythische Pokémon

News
woensdag, 16 maart 2022 om 11:30
pokemon shining pearl brilliant diamondf1644494344
The Pokémon Company heeft aangekondigd dat de mythische Pokémon Arceus na de update van deze week in de Brilliant Diamond en Shining Pearl games te krijgen zal zijn. Ook zal je in april de mythische Pokémon Darkrai aan je team kunnen toevoegen.
De nieuwe 1.3.0 update voor Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl is vanaf nu te downloaden. Deze update geeft spelers de kans om de mythische Pokémon Arceus te ontmoeten. Spelers die een Save-bestand van Pokémon Legends: Arceus op hun Nintendo Switch hebben staan, kunnen een Azure Flute bemachtigen. Om dit voorwerp te verkrijgen moet je het tot de Hall of Fame gehaald hebben en de National Pokedex in je bezit zijn. Als je aan al deze eisen voldoet, kan je de Azure Flute in de kamer van je karakter vinden. De Azure Flute moet naar de Spear Pillar op de top van Mount Coronet gebracht worden. Daar zal Arceus verschijnen en hebben spelers de mogelijkheid om hem te bevechten en natuurlijk ook te vangen.
De mythische Pokémon Darkrai kan nog niet gevangen worden bij de nieuwe update. Deze is namelijk pas vanaf 1 april te krijgen. Vanaf 1 april om 08:24 tot 30 april om 22:28 kunnen spelers via de functie Mystery Gift het item ‘Member Card' verkrijgen. Enkel de Member Card geeft alleen nog geen toegang tot Darkrai. Om deze Pokémon te vinden moeten spelers namelijk net als bij Arceus de Hall of Fame gehaald hebben en de National Pokedex bezitten. Voor Darkrai zal je daarbij ook nog het in-game event voor Cresselia voltooid moeten hebben. Wanneer aan al deze eisen voldaan wordt is Darkrai te vinden op Newmoon Island.

Mythische Pokémon Shaymin is ook nog te krijgen

Tijdens de Pokémon Presents van vorige maand, waar de aankomende games Pokémon Scarlet en Violet onthuld werden, werd ook aangekondigd dat de mythische Pokémon Shaymin in Brilliant Diamond en Shining Pearl te vangen zal zijn. Dit kan met het item Oak’s Letter die nog tot 27 maart via de Mystery Gift functie te verkrijgen is. Er zijn dus de komende tijd genoeg Mytische Pokémon te ontdekken in Pokémon Brilliant Diamond en Shining Pearl.