Cyberpunk 2077 uitspelen kan zonder de main quest te doen

News
maandag, 20 juli 2020 om 8:00
cyberpunk 2077 artf1592823238
Ondanks alle vertragingen komt de release van Cyberpunk 2077 steeds dichterbij. Nieuwe details over de game blijven dan ook langzaam binnendruppelen, bijvoorbeeld over de structuur van de game. Het lijkt erop dat je Cyberpunk 2077 uit kunt spelen zonder de main quest af te ronden.
In een interview met de Poolse site Spider’s Web gaf lead quest designer Pawel Sasko een inkijkje in de structuur van Cyberpunk 2077. Daaruit bleek dat de main quest niet de enige manier zal zijn om de game uit te spelen. Zijmissies en subplots hebben namelijk een sterke invloed op het verhaal.

RPG tot in het extreme

In RPGs veranderen de keuzes van de speler wel vaker de uitkomst van het verhaal van de main quest. Daar zijn het tenslotte role-playing games voor. Het lijkt erop dat Cyberpunk 2077 dit veel verder door gaat voeren dan de gemiddelde RPG. De invloed van je keuzes beginnen al bij het lifepath dat je aan het begin van de game kiest. Afhankelijk daarvan zul je sommige personages op andere manieren en op andere momenten in het spel ontmoeten.
Hoeveel eindes CD Projekt RED heeft kunnen schrijven en programmeren zullen we tegen het einde van dit jaar weten. Op 19 november komt Cyberpunk 2077 uit op Xbox One, PS5, en PC. Ook zal de game uitkomen voor PS5 en Xbox Series X.

Populair Nieuws