Tiebreak smasht op 22 augustus naar consoles en pc

News
zaterdag, 01 juni 2024 om 8:00
tiebreak
Je hebt nog drie maanden om je backhand te oefenen, want Tiebreak is vanaf 22 augustus te spelen op PlayStation 4/5, Xbox One/Series en PC. Dus pak je racket en bereid je voor. Wil je graag spelen op de Switch, dan moet je nog wat langer wachten. Hoeveel langer is nog niet bekend.
Tiebreak is de officiële game van ATP en WPA. Als je tennis op de voet volgt, dan weet je vast al dat deze afkortingen staan voor 'The Association of Tennis Professionals' en Women's Tennis Association'.
Volg je het niet, dan raden we je aan de vorige zin te lezen. Voor beide associaties kun je een volledig seizoen doorspelen. Ook zijn er ruim 120 tennisers om uit te kiezen. Heb jij een Xbox, maar spelen je vrienden allemaal op PlayStation? Geen zorgen, cross serven kan ook via crossplay.
De game wordt ontwikkeld door Big Ant Studios, een Australische studio die vooral bekend staat om hun sporttitels. In het verleden maakten ze ook de Tennis World Tour games. Dat ze Australisch zijn is trouwens niet te missen, want ze maken een hoop games over Cricket.