Tickets voor F1 GP Las Vegas zijn extreem duur

News
vrijdag, 04 november 2022 om 10:00
si202203270590 newsf1648716828
Volgend jaar krijgt de Formule 1 een gloednieuwe race erbij: de GP Las Vegas. Fans moeten wel diep in de buidel tasten om de F1 Grand Prix bij te wonen, want de prijzen zijn bekend en de tickets zijn extreem duur.
Het is geen geheim dat een Formule 1 race nooit goedkoop is om te bezoeken. Afhankelijk van welke Grand Prix je wil zien en welke sessies je wil bijwonen - de vrije trainingen op vrijdag zijn altijd het goedkoopste - dan moet je een paar tientjes betalen tot aan een paar honderd euro. Zo verschilt het ook nog eens heel erg of een General Admission ticket hebt of een plekje op de tribune naast start-finish.
Er is alleen altijd een overtreffende trap en dat is nu duidelijk geworden met de F1 GP Las Vegas. De race wordt in 2023 wordt het eerst gehouden en de organisatie heeft nu de prijzen voor het raceweekend bekendgemaakt. En die liegen er niet om.

Wat kosten de GP Las Vegas tickets?

Wil je op de goedkoopste manier het hele raceweekend bijwonen, dan ben je al 500 dollar kwijt. Daarvoor heb je geen zitplek en moet je ergens langs het circuit gaan staan waar plek is voor mensen met een General Admission ticket.
Een plaatsje op een tribune, rond de MSG Sphere om precies te zijn, zal op zijn goedkoopst 2000 dollar kosten. Wil je plaatsnemen bij de start-finish, dan ben je alweer 2500 dollar kwijt, al zijn er ook nog plekken beschikbaar voor de echte high-rollers. Een plek in de Skybox kost namelijk een kleine 10.000 dollar.
Ter vergelijking, voor de Grand Prix van Nederland dit jaar moest je 620 euro betalen als je het weekend wilde doorbrengen op de Grandstand op de Main Straight. Dat is dus een enorm verschil met de GP van Las Vegas. En dan zijn de hotelprijzen in de Amerikaanse stad ook niet mals.

Populair Nieuws